Unitas verslagen dankzij heldendaden van Tom Derks bij AAC/Olympia

Foto: publiek domein

In een felbevochten duel tegen Unitas wist de fusieclub AAC/Olympia met 2-1 te overwinnen, dankzij twee schitterende doelpunten van spits Tom Derks. De energieke aanvaller toonde zijn klasse door de ene na de andere kans te benutten, waardoor Wamel lange tijd de controle over de wedstrijd behield. Hoewel de thuisploeg vele kansen onbenut liet en daardoor verder afstand had kunnen nemen van hun tegenstander, slaagden ze erin de voorsprong vast te houden tot het laatste fluitsignaal.

Trainer Wout van Blijderveen zal tevreden zijn geweest met de inzet van zijn spelers, ondanks de gemiste kansen. De slotfase werd nog even spannend toen AAC/Olympia een penalty kreeg en aanvoerder Wessel van Zwam deze wist te benutten, maar Wamel hield stand en trok uiteindelijk aan het langste eind. Zelfs invaller Ruben Nijs had bijna zijn debuut kunnen bekronen met een doelpunt, maar het mocht niet zo zijn voor de jonge speler.

Met nog twee wedstrijden op het programma, waaronder een confrontatie met Niftrik op Tweede Pinksterdag en een uitwedstrijd tegen Alverna een week later, kijkt Wamel vol vertrouwen naar de rest van het seizoen. De overwinning op AAC/Olympia heeft het team een flinke boost gegeven in hun streven naar succes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen