Gelijkspel na spannende streekderby tussen Unitas en S.C.P.: 3-3

De lokale derby tussen Unitas en S.C.P. eindigde in een opwindend gelijkspel van 3-3. Het begon met een doelpunt van Joel Willemsen voor het bezoekende team, gevolgd door een strafschopdoelpunt van Duke Boudewijn, waardoor de stand gelijk werd getrokken naar 1-1. Vlak voor de rust kreeg ook Wamel een strafschop, die werd benut, waardoor S.C.P. met 1-3 voor stond bij de rust, met nog een extra doelpunt van Rico Kramer.

In de tweede helft liet Unitas echter veerkracht zien. Met doelpunten van Cas van Hal en Pelle Rensink werd de achterstand omgebogen tot een gelijke stand van 3-3. In de laatste minuut kreeg Unitas nog een kans om de winst binnen te halen vanaf de strafschopstip. Helaas slaagde Duke Boudewijn er niet in te scoren, omdat de S.C.P.-keeper, Senn van Oijen, zijn inzet stopte, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Op zondag 3 maart staat er opnieuw een lokale derby op het programma, dit keer tegen Avios/DBV in Maasbommel op Sportpark De Hoge Hof. De aftrap is om 14.00 uur.