Avios/DBV verslaat koploper

Koploper Niftrik kwam vandaag op bezoek in Alphen, bij Avios/DBV. En dat op de zondag na de prinsverkiezing, niet de makkelijkste dag om fris en fit in het veld te verschijnen. De warming-up was matig, maar het veldspel goed.

Avios/DBV was heer en meester op de groene mat. Jurgen scoorde de 1-0 uit een pass uit de losse heupen van Edwin. De 2-0 blijft uit en in de slotminuut voor rust werkte Niftrik haar enige kans in de touwen: 1-1.
In de rust is er volop vertrouwen in een goede afloop. De thuisclub pakt de draad weer op en krijgt opnieuw kansen. Uit een corner van Harm scoort Jurgen de 2-1. Het spelbeeld blijft ongewijzigd maar de combinatieclub uit Alphen en Maasbommel krijgt de wedstrijd maar niet op slot. Niftrik weet het net echter niet meer te vinden en de dikverdiende overwinning en de complimenten zijn voor de spelers van AVIOS/DBV.
Donderdag speelt het team de tweede ronde van de beker. De koploper van de derde klasse komt op bezoek in Maasbommel, aanvang 20.00 uur.