Schlagerfestival en prinsbekendmaking bij De Oude Gierpont

Foto: CC0

Op zaterdag 10 november zal in het Vrijetijdscentrum in Wamel het Schlagerfestival 2018 plaatsvinden. Dit jaar voor de 25e keer, met deelnemers van weleer! En natuurlijk krijgen de bezoekers antwoord op de vraag: ‘Wie wordt de nieuwe Prins van ’t Veergat?!’

Alweer voor de 25e keer gaan de deelnemende verenigingen voor hetzelfde doel: wie heeft de winnende Schlager, en gaat er tijdens deze jubileumeditie met de titel vandoor? Je kunt deze avond Schlagers van deelnemers van weleer verwachten én een blik terug in de tijd van 25 jaar Schlagerfestival in Wamel. Voor alle deelnemers geldt: de teksten zijn nieuw geschreven, of oude nummers zijn afgestoft. De opnames vonden plaats en de komende dagen zal er nog een generale repetitie zijn. Alles met als doel om hun Schlager als beste uit de bus te laten komen.

En uiteraard krijgen de aanwezigen een antwoord op de vraag: Wie wordt de nieuwe prins van het Veergat?
Op zaterdagavond wordt eerst afscheid genomen van Prins Boudewijn d’n Urste. Na een fantastisch Carnavalsjaar als Prins geeft hij de scepter door. Maar aan wie?? Er wordt al volop gespeculeerd! Ook zullen de Minigarde en Dasgarde laten zien dat zij klaar zijn voor het nieuwe seizoen. Na afloop van het programma kan er natuurlijk met de nieuwe Prins geproost worden!

Iedereen die hiervan getuige wil zijn is van harte welkom in het VTC. Aanvang om 20:00 uur. Kaartverkoop in Wamel bij Spar Veltmaat en Cafetaria ’t Trefpunt. Voor meer info kijk op www.deoudegierpont.nl en volg de carnavalsvereniging op Facebook!

Reacties