Touwtrekken nieuw op Koningsdag Dreumel

Foto: CC0

Koningsdag in Dreumel betekent een wervelend feest, een combinatie van traditie en vernieuwing. Nieuw tijdens Gein op het Plein is dit jaar het touwtrekken.

Het programma van Koningsdag 2018:

Versierde fietsenoptocht, opstellen: 10.30 uur. Op het plein voor Den Hoender. Vertrek: 10.45 uur. Route: Vertrek vanaf Den Hoender, Nieuwstraat, Dorpsstraat, Hofhooistraat, Rooijsestraat, Molenstraat, Wilhelminastraat, Hienkershoff, Rooijsestraat, Einde zaal ’t Centrum. Muziekvereniging speelt het Wilhelmus, daarna is de prijsuitreiking.

Om 13.30 uur begint de vrijmarkt op Ekershof. Kinderen kunnen met een spellenkaart deelnemen aan allerlei leuke spelletjes. Zie de website  http://www.ocdreumel.nl voor meer informatie en inschrijving.

 

Gein op het Plein

 

Ekershof is zoals de laatste jaren gebruikelijk het decor voor Gein op het Plein. Het thema is dit jaar Survival. Er staan weer drie races op het programma: de Zeepkistenrace, de Oranje Obstakelrace en de Bankenrace. De behendigheid van de deelnemers wordt tijdens deze editie extra op de proef gesteld. Nieuw is het onderdeel touwtrekken. Verder komen er twee spectaculaire attracties: de Spinning Wheel en Stef Stuntpiloot.

Houd voor meer info de website en Facebookpagina van het Oranjecomité Dreumel in de gaten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen