Extra avond over nieuwe privacywetgeving

Foto: CC0

De gemeente West Maas en Waal houdt 25 april om 19.30 uur een tweede informatieavond over de gevolgen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze avond is in het gemeentehuis en bedoeld voor verenigingen en vrijwilligersorganisaties die persoonsgegevens registreren.

Want ook zij moeten vanaf 25 mei 2018 voldoen aan wettelijke verplichtingen voor het vastleggen van (privacy)gegevens over hun leden, bezoekers enzovoort. Deze tweede avond vindt plaats omdat voor de eerste informatieavond op 18 april veel belangstelling is.

Vooraf aanmelden

Belangstellenden kunnen zich tot en met 23 april aanmelden via E [email protected] of
T 14 0487 onder vermelding van het aantal personen.

Praktisch programma

Yvonne van de Ven, functionaris gegevensbescherming, presenteert de avond. Zij vertelt wat de praktische gevolgen zijn van de AVG. En voor de manier waarop verenigingen en vrijwilligersorganisaties hun persoonsgegevens moeten vastleggen en beschermen. Zij geeft ook handige tips en beantwoordt vragen die er leven rond de AVG. Na afloop van haar presentatie weten de aanwezigen wat ze de volgende dag moeten doen om op tijd klaar te zijn als de AVG van kracht wordt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen