Ton de Vree gekozen als lijsttrekker en kandidaat-wethouder FD Dreumel

Foto: CC0

De leden van de FD Dreumel hebben op 19 oktober Ton de Vree (54) gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Erik Peters (50) en Erik Wassink (32) staan respectievelijk op plaats twee en drie op de lijst van de FD Dreumel.

Ton de Vree, momenteel onder meer wethouder financiën en duurzaamheid heeft ruime ervaring in de gemeentepolitiek. Eerst 12 jaar als raadslid en inmiddels bijna 4 jaar als wethouder. Ton wil samen met zijn FD Dreumel, lijst 2, weer de grootste partij van de gemeente West Maas en Waal worden.
Erik Peters heeft inmiddels 5 jaar raadservaring en kan als ervaren raadslid een aantal nieuwe jongeren op de lijst van de FD Dreumel op sleeptouw nemen. Eén daarvan is Erik Wassink. Erik komt uit een politiek nest en met zijn jeugdig enthousiasme gaat hij nu zijn politieke carrière starten.

Verder zal de FD Dreumel straks ruim 30 leden op de lijst tellen, waarvan een groot aantal jongeren zoals Piet van den Heijkant (24), Tom Driessen (31), Vivian de Vree (23), Robbert van Leur (31), Paul van Lent (26) en Willem van Welie (22)

Mark Riepe, Theo Remmits, Astrid de Jonge en Rick van Uden zijn nieuwe gezichten op de lijst van de FD Dreumel.
Als lijstduwers heeft de FD Dreumel de ex-wethouders en raadsleden Anja van Wezel-Sas en Ko Wassink gekozen. Anja en Ko kunnen hun ruim 30 jaar politieke ervaring delen met de leden van de FD Dreumel. Ook de 70-plussers Frans Strik, Antoon van Os en Henk van Wijk gaan al hun ervaring inzetten voor de FD Dreumel, op weg naar 21 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen.

Eind dit jaar komt de FD West Maas en Waal, waar de FD Dreumel mee samenwerkt, met het gezamenlijke verkiezingsprogramma naar buiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen