Inwoners van Beneden-Leeuwen op jacht naar miljoenen in Postcode Loterij Spektakel

Foto: Roy Beusker

In Beneden-Leeuwen zijn de bewoners in de ban van de Postcode Loterij Miljoenenjacht, met de ontknoping die op zondagavond 31 maart live te volgen is op SBS6.

Voor vijftig gelukkige inwoners van het postcodegebied 6658 belooft het een opwindende ervaring te worden. Ze zullen deelnemen aan de spannende opnames van de Postcode Loterij Miljoenenjacht, waarbij prijzen tot wel vijf miljoen euro op het spel staan.

Agnieszka en haar partner John zijn enthousiast over de uitnodiging voor Miljoenenjacht. Ze bekennen dat de show hun wekelijkse guilty pleasure is op zondagavond. Nu krijgt John de kans om Agnieszka te vergezellen naar de studio, waar ze allebei reikhalzend naar uitkijken. Hun ultieme doel? De hoofdprijs van vijf miljoen euro binnenhalen. Met vastberadenheid zijn ze bereid risico’s te nemen en gaan ze vol voor de winst. Hoewel ze nog geen definitieve beslissing hebben genomen, hebben ze al verschillende geluksgetallen in gedachten. “Als we de finale halen en een mooi bedrag winnen, gaan we samen een huis kopen,” aldus Agnieszka.

Samen met bewoners uit negen andere wijken in Nederland zullen de vijftig inwoners van Beneden-Leeuwen de studio vullen. Onder de vijfhonderd aanwezigen heeft één persoon de kans om de studio te verlaten als kersverse miljonair. Deze gelukkige finalist zal plaatsnemen naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen, waarbij het openen van de bekende gouden koffers kan resulteren in een geldprijs die kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

Mis de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht met de inwoners van Beneden-Leeuwen niet, op zondag 31 maart vanaf 19.55 uur, te volgen op SBS6.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen