ModelSpoorClub Maas en Waal nodigt jong en oud uit voor open dagen

Foto: ModelSpoorClub Maas en Waal

BOVEN-LEEUWEN – Op zaterdag 23 en zondag 24 maart opent de ModelSpoorClub Maas en Waal haar deuren voor iedereen die interesse heeft in de modelspoorhobby. Jong en oud, meisjes en jongens, zijn van harte welkom om kennis te maken met de fascinerende wereld van modeltreinen en te zien wat de clubleden allemaal doen. Op het buitenterrein staat zelfs een echte spoorkraan!

Bezoekers kunnen tijdens dit weekend van alles beleven. Er is een indrukwekkende LEGO treinbaan te bewonderen en er zijn diverse treinmodellen te koop op de occassionmarkt. Voor wie thuis een defecte trein heeft of vragen heeft over de modelspoorhobby, staat de treinendokter klaar om te helpen. Ook aan de kinderen is gedacht; zij kunnen onder andere een rangeerdiploma verdienen en deelnemen aan een leuke speurtocht. Misschien komen ze zelfs Thomas de trein tegen! Ook volwassenen kunnen hun vaardigheden testen door een poging te wagen om te rangeren.

Het modelspoorweekend vindt plaats in het nieuwe clubgebouw aan de Expeditieweg 8-12 in Boven-Leeuwen. De deuren zijn geopend op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.mscmaasenwaal.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen