Column wethouder Erik Peters

Foto: West Maas en Waal

Sinds kort ben ik wethouder in uw gemeente. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben met veel enthousiasme aan de slag gegaan. Het is echt een uitdaging! Natuurlijk wel een hele rare tijd om zo te beginnen met de lockdown…

Met energie aan de slag

Ik ga mij bezig houden met ruimtelijk beheer, rioleringen, milieu en duurzaamheid, sport, kunst en cultuur en accomodatiebeleid en -beheer. Een interessante portefeuille, juist omdat het zichtbare en tastbare zaken zijn. Denk aan het vuil ophalen, het groen, de wegen, duurzaamheid, de MFA’s… Daar heb ik ook echtwat mee. De komende weken duik ik in de dossiers zodat ik de onderwerpen meer eigen maak. Ik hoop op deze terreinen wat voor u te kunnen betekenen. Zodat we samen trots kunnen blijven op onze mooie gemeente West Maas en Waal.

Verbinding maken

Ik ben iemand die houdt van verbinding maken, ik ben echt een mensen-mens. Het contact met inwoners vind ik dan ook heel belangrijk. Ik ga graag in gesprek om te horen wat u van zaken vindt en ik zie graag met eigen ogen waar we het over hebben.

Maas- en Waler in hart en nieren

Ik ben geboren en opgegroeid aan de Maaskant in Maasbommel. Al 28 jaar woon ik met mijn vrouw en 2 kinderen aan de Waalkant in het mooie dorp Dreumel. Ik maak met plezier onderdeel uit van het levendige verenigingsleven. Lekker bezig zijn en onder de mensen: daar houd ik van. Ik hoop dat we snel weer actief kunnen zijn in het sociale gebeuren. Zodra het weer kan, zie ik u graag!

Bedankt voor het vertrouwen dat u mij heeft gegeven!

Voor nu: zorg goed voor uzelf en elkaar en houd vol. Want deze bijzondere tijd vraagt veel veerkracht van iedereen. Het is hartverwarmend te zien hoe u elkaar helpt. Blijf naar elkaar omkijken, dat is belangrijk in deze tijd. Samen komen we hier doorheen!

Ik wens u fijne feestdagen. En dan hoop ik u volgend jaar te zien!

Hartelijke groet,
Erik Peters

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen