Nieuwe abonnementsvorm bij Hux Sport: Hux Exclusief

Foto: Hux Sports

De vakantie is voor de meesten van ons weer voorbij. Tijd om weer in beweging te komen, iets wat vooral in deze tijd heel belangrijk is.

Sport/bewegen is niet alleen goed voor je fysieke gesteldheid, maar ook de perfecte manier om je hoofd leeg te maken.

Voor jong en oud bieden wij een divers aanbod, zoals kickboksen, bokszak-, circuittraining, power (van Club Joy), personal training en HUXoutDOOR.

Al onze groepslessen zijn erop gericht om sport voor iedereen toegankelijk en leuk te maken. Eenieder kan op zijn of haar niveau, kennis en kunde meedoen en ervaren dat sporten leuk is en dat bij Hux Sport sportplezier voorop staat.

Elke week van zondag tot en met vrijdag, zowel in de ochtend als avond, worden deze trainingen gegeven. Het trainingsrooster is terug te vinden op onze website www.huxsport.nl.

In onze trainingen is er persoonlijke aandacht en geven we tips en tops. Om hierin nog meer te kunnen betekenen, komen we met een nieuwe abonnementsvorm, Hux Exclusief. Hiermee bieden wij een extra mogelijkheid om aan je persoonlijke en specifieke doelen te werken. Hux Sport helpt je graag!

Hux Exclusief

Een combinatie van een onbeperkt sportabonnement en per maand 2 personal trainingen. Voor maar € 99,- per maand.

Wij starten hiermee vanaf 1 september. Wil je meer informatie over ons en onze abonnementsvormen, bel, app of mail ons.

Wij bieden alle trainingen uiteraard op een verantwoorde manier aan. Alle regels rondom Corona worden nageleefd, wij hebben alle nodige maatregelen getroffen, zodat iedereen veilig aan zijn/haar gezondheid kan werken.

Reacties