AVIOS/DBV wint van SDOO

In Alphen kwam SDOO op bezoek. In de beker (1-0 winst) en de competitie (0-0) was al duidelijk dat beide ploegen gelijkwaardig zijn.

Ook vandaag zat het weer dichtbij elkaar al was de thuisploeg het eerste half uur een stuk sterker. Daan scoort al snel 1-0, maar zoals vaker scoren we niet meer. Een bal op de lat, afgekeurde goal en andere kansen zorgden niet voor de tweede goal. Na een eerste waarschuwing, Dide redt, scoort SDOO vlak voor rust de gelijkmaker: 1-1.

Na rust wordt Ties op de doellijn onderuit gehaald, Daan zet AVIOS/DBV uit de penalty opnieuw op voorsprong 2-1. Het spel golft op en neer, beide ploegen krijgen kansen. De gasten komen in de 75e minuut op 2-2. Opnieuw recht de thuisclub de rug, Djordey stuurt Daan weg, de keeper redt, de rebound/voorzet van Daan in het vervolg gaat via een verdediger de goal in: 3-2, weer een voorsprong voor AVIOS/DBV. In de laatste 10 minuten laat SDOO en flinke kans liggen op de gelijkmaker en mist AVIOS/DBV een flinke kans om de genadeklap uit te delen. De jeugdige scheidsrechter fluit af en de thuisclub heeft de gewenste drie punten binnen.

Komende zondag gaat AVIOS/DBV in Niftrik op bezoek, aanvang 14.30 uur.