Teams niveau 2 en 3 Touché tonen grote inzet tijdens toernooi

Foto: CC0

De teams niveau 2 en 3 van volleybalvereniging Touché uit Dreumel hebben zondag hard gewerkt en goed gespeeld tijdens het toernooi in Horssen.

De beide teams van niveau 3 speelden allebei met 3 spelers, wat even wennen was. De tegenstanders speelden gewoon met 4 spelers en dat voelde wat oneerlijk. Desondanks hebben de Dreumelse kinderen zich goed ingezet. Zij lieten zien dat zij steeds beter in staat zijn de ballen op te vangen, zoals dat bij dit niveau hoort. De grote inzet was helaas niet terug te zien in de uitslagen. Beide teams speelden 1 wedstrijd gelijk en verloren er 2.
Team niveau 2 was voor het eerst in volle bezetting aanwezig. De meiden speelden weer met veel plezier. Ze lieten zich van hun sportieve kant zien, want bij één tegenstander speelden ook maar 3 kinderen. Een speelster van Touché heeft met dat team meegedaan om er toch een leuke pot van te maken. Met 1 gewonnen wedstrijd, 1 verloren partij en 1 wedstrijd met een gewonnen set en een set gelijkspel, heeft team niveau 2 het toernooi mooi afgesloten.

Reacties