Leones en Markelo delen punten na tumultueuze wedstrijd

In een enerverende thuiswedstrijd tegen Markelo wist Leones een zwaarbevochten gelijkspel te behalen, waarbij de laatste minuten van de wedstrijd gekenmerkt werden door tumult.

In de eerste helft was Leones dominant, maar het was Markelo dat na 11 minuten op voorsprong kwam dankzij een krachtig schot van Lucas Schut vanaf de 16-meterlijn. Leones kreeg verschillende kansen op de gelijkmaker, waaronder een kopbal van Bram Kooijmans die op de paal belandde en een schot van Haitam Chibane dat knap werd gestopt door de doelman van Markelo.

In de tweede helft kwam Markelo sterker uit de startblokken, maar Leones probeerde kansen te creƫren, hoewel het aan stootkracht ontbrak. Vijf minuten voor tijd wist Floris Florissen echter de gelijkmaker binnen te koppen uit een corner van Bram Kooijmans. Maar bijna direct daarna scoorde Marcio Kok de 1-2 voor Markelo. Diep in blessuretijd kopte Tom Bello echter een goede voorzet van Ilias el Hammouti binnen, waardoor Leones alsnog een punt pakte.

Na het laatste fluitsignaal ontstond er onnodig duw- en trekwerk tussen enkele spelers en de grensrechter van Markelo, waardoor de wedstrijd op een onrustige noot eindigde.