Aquila versterkt banden met Real Madrid voetbalschool

Foto: V.V. Aquila

Aquila is recentelijk overeengekomen dat zij de moederclub zal worden voor de voetbalschool van de beroemde Spaanse club Real Madrid.

Jaarlijks zal er een speciale dag worden georganiseerd in Dreumel voor de trainers van de voetbalschool, waar zij kennis en ervaring kunnen uitwisselen en zo van elkaar kunnen leren.

In de herfstvakantie zal de voetbalschool van Real Madrid neerstrijken in Dreumel. De inschrijvingen voor dit unieke evenement zijn inmiddels geopend. Kinderen en tieners (tot en met 15 jaar) die hun voetbaltalent willen ontwikkelen en willen trainen als een echte profvoetballer, kunnen zich nu aanmelden. De trainingen zullen plaatsvinden op het sportcomplex van v.v. Aquila in Dreumel en zullen gericht zijn op techniek, tactiek en fysieke conditie. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle deelnemers!

Daarnaast zal v.v. Aquila ook de eer hebben om de finaledag te organiseren voor de Nederlandse finalisten van de Real Madrid voetbalschool. Op deze dag zullen de beste jonge talenten van Nederland strijden om de titel en wellicht zelfs de kans krijgen om af te reizen naar Madrid.

De samenwerking tussen v.v. Aquila en Real Madrid belooft veel goeds voor de ontwikkeling van voetbaltalent in de regio.

Met de steun en expertise van de Spaanse grootmacht kunnen jonge spelers hun dromen najagen en wellicht ooit schitteren op de internationale voetbalvelden. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de jeugd van v.v. Aquila en de Nederlandse voetbalsport als geheel.

Info & aanmelding voetbalkamp Real Madrid of kijk hier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen