DSZ 1 maakt een doorstart vanaf seizoen 2024/2025 in de zaterdagcompetitie

Foto: Google Streetview

Het bestuur van s.v. DSZ is blij dat besloten is volgend seizoen weer met een eerste elftal te gaan voetballen. Dit elftal zal, in tegenstelling tot de afgelopen jaren, starten in de zaterdagcompetitie.

De competitie op de zaterdagen komt meer in beeld bij verschillende clubs, maar ook bij veel spelers en dat is ook de reden dat s.v. DSZ daar nu een start mee gaat maken.

Het eerste elftal zal starten in de vijfde klasse van het zaterdagvoetbal. De trainer waarmee het eerste elftal aan de slag zal gaan in de nieuwe competitie, is Jos van Dinteren. Jos is nu nog trainer van SCP1, waar hij na dit seizoen zal stoppen. Jos is heel enthousiast om met deze nieuwe groep aan de slag te gaan.

De vereniging is met diverse spelers in gesprek om tot een definitieve selectie te komen. Natuurlijk duurt het huidig seizoen nog een hele tijd, maar de eerste toezeggingen zijn al binnen en dat geeft voldoende vertrouwen om verder te bouwen.

Indien je als speler interesse hebt om aan deze nieuwe start mee te doen, dan kun je contact opnemen met Hemmie van Elk, voorzitter van s.v. DSZ, via 06-81700390.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen