Unitas’28 triomfeert met overtuigende 3-0 zege tegen AVIOS/DBV

Afgelopen zondag was het een triomfantelijke dag voor Wamel, want hun team, Unitas’28, verpletterde AVIOS/DBV met een overtuigende 3-0 overwinning.

Vanaf het eerste fluitsignaal domineerde het team uit Wamel het spel en dwong de gasten constant terug naar hun eigen helft. Dit resulteerde al snel in een reeks kansen voor Unitas’28. Ondanks enkele gevaarlijke counters van AVIOS/DBV slaagden ze er niet in om echt dreigend te worden, vaak ontbrak het aan scherpte in de afronding.

Het was Cas van Hal die rond de 30e minuut de ban brak door de 0-1 op het scorebord te zetten, wat het harde werk van Unitas’28 beloonde. Het team bleef druk uitoefenen en kreeg nog meer kansen voor rust. Enkele minuten voor het einde van de eerste helft kwam er echter een ongelukkig incident toen een aanvaller van Unitas’28 in botsing kwam met de keeper van AVIOS/DBV, wat resulteerde in het staken van de wedstrijd voor de geblesseerde doelman.

Maar dit hinderde Unitas’28 niet. Kort daarna, met een prachtig schot in de bovenhoek, bracht Roel van Leeuwen de score op 0-2, waardoor Unitas’28 met een comfortabele voorsprong de rust inging.

In de tweede helft hield Unitas’28 het tempo hoog en het was Yekta Demirtas die rond de 60e minuut het net vond, waarmee hij de eindstand op 0-3 vastlegde.

Na deze overtuigende zege kijkt Unitas’28 nu al uit naar de volgende uitdaging: de streekderby tegen Aquila op zondag 10 maart, met de aftrap om 14.00 uur.