Gelijkspel tussen Niftrik en Unitas’28 na spannende voetbalstrijd

NIFTRIK – De voetballers van Niftrik en Unitas’28 hebben zondag 28 januari de buit gedeeld. Na 90 minuten spelen stond er 1-1 op het scorebord.

Niftrik opende de score in de 15e minuut met een afstandsschot onderin de hoek. Cas de Vries liet Unitas-keeper Jur van Hal kansloos. Gaandeweg de eerste helft kreeg de ploeg uit Wamel meer grip op de wedstrijd met als beloning de gelijk maker door Yekta Dermirtas. In de tweede helft ging het spel op en neer en waren er veel onderlinge duels. Gescoord werd er niet meer.

Niftrik staat door het gelijkspel op de zesde plek met 17 punten, terwijl Unitas’28 de nummer zeven is met 14 punten. Unitas’28 heeft overigens drie wedstrijden minder gespeeld dan Niftrik. De volgende wedstrijd voor Unitas’28 is op zondag 18 februari.