Leones wint cruciale wedstrijd tegen Varsseveld

Leones en Varsseveld waren in de eerste 25 minuten redelijk aan elkaar gewaagd, met Leones dat uiteindelijk op voorsprong kwam dankzij slordig uitverdedigen van Varsseveld. Ilias el Hammouti zette Leones op 1-0, terwijl Jaap Jansen de voorsprong vijf minuten voor rust verdubbelde naar 2-0.

Varsseveld zocht in de tweede helft naar de aansluitingstreffer, terwijl Leones kansen kreeg om de voorsprong uit te breiden. Vlak voor tijd scoorde Varsseveld de 2-1, wat tevens de eindstand betekende.

Dankzij deze overwinning verkleint Leones de achterstand op Varsseveld tot slechts één punt, met nog een inhaalwedstrijd te spelen. De strijd aan de top blijft spannend, met DVC’26 en Westervoort op gelijke hoogte met Leones, gevolgd door Markelo op één punt en VVG2’25 op twee punten. De laatste wedstrijd voor de winterstop is tegen Trekvogels in Nijmegen op zondag om 14.30 uur. Het belooft een boeiende afsluiting van het seizoensgedeelte.