Unitas’28 triomfeert met overtuigende 6-2 over D.V.S.G.

Wamel – In een enerverende thuiswedstrijd wist Unitas’28 opnieuw de volle winst te pakken, dit keer tegen het Groesbeekse D.V.S.G. De eindstand van 6-2 weerspiegelde de dominantie van de thuisploeg gedurende de wedstrijd.

De bezoekers uit De Horst kwamen echter snel op voorsprong dankzij Jesse Peters. Toch duurde het niet lang voordat de thuisploeg, onder leiding van de uitstekend spelende Pelle Rensink, de stand gelijk trok. Met een stand van 1-1 gingen beide teams de rust in.

In de tweede helft liet Unitas’28 zien waar het toe in staat was. Yekta Demirtas, Duke Boudewijn en opnieuw Pelle Rensink zorgden voor drie snelle doelpunten, waardoor de Groesbeekse defensie volledig werd overrompeld. Met nog een kwartier te spelen stond het scorebord op een overtuigende 4-1 voorsprong voor de thuisclub.

In de slotfase wist Sem Kamps nog een keer het net achter Unitas-keeper Jur van Hal te laten bollen, waardoor D.V.S.G. terugkwam tot 4-2. Maar het slotakkoord was opnieuw voor de thuisploeg. Invaller Dylan van Haren liet zijn klasse zien met een fraaie treffer, gevolgd door Yekta Demirtas die de eindstand op 6-2 bracht.

De wedstrijd verliep uiterst sportief onder de correcte leiding. Door deze overwinning is Unitas’28 de Groesbekers op de ranglijst gepasseerd en staat het nu op een prachtige tweede plek, slechts 2 punten achter koploper Overasseltse Boys.

Aanstaande zondag, 19 november, staat een uitwedstrijd tegen de nummer drie, Diosa uit Balgoy, op het programma. Deze wedstrijd belooft opnieuw een interessante strijd te worden. De aftrap op sportpark De Wissen is om 14.30 uur. De fans kunnen zich opmaken voor een boeiende pot voetbal tussen twee topclubs.