Leones overklast de Paasberg met 5-0 overwinning in KNVB bekerwedstrijd

Leones heeft in de thuiswedstrijd voor de KNVB beker De Paasberg met 5-0 verslagen en zich daarmee geplaatst voor de volgende ronde. In de eerste helft kon De Paasberg nog gelijke tred houden, maar in de tweede helft werd Leones te sterk.

De eerste helft van Leones verliep matig, met trage opbouw die De Paasberg in staat stelde om in de wedstrijd te blijven. De gasten naderden af en toe het Leones-doel, maar doelman Jules Feelders hield zijn doel schoon.

Na de rust bracht trainer John Laponder Bram Kooijmans in het veld, wat een positief verschil maakte. Het spel werd sneller en Kooijmans zorgde voor versnellingen en doelpunten. Hij opende het scorebord kort na de rust met de 1-0. Dit was het begin van een sprankelende tweede helft met snelle en fraaie combinaties.

Laurens van Dreumel zorgde voor de 2-0 na de 1-0, en Bram Kooijmans voegde nog twee doelpunten toe aan het totaal, terwijl Dylan van de Ven ook een doelpunt maakte. Kooijmans sloot af met een prachtig doelpunt na een indrukwekkende solo.

De overwinning plaatst Leones in de tweede ronde van de KNVB beker. De competitie wordt hervat met een uitwedstrijd in Vorden tegen de plaatselijke voetbalvereniging op zondag om 14.30 uur.