Leones schiet uit de startblokken in de 2e klasse G met overwinning op DCS

Leones heeft een vliegende start gemaakt in de 2e klasse G met een indrukwekkende 6-0 overwinning op DCS in hun thuiswedstrijd. Onder leiding van de nieuwe trainer John Laponder heeft het team al 18 keer het net gevonden in de eerste drie officiƫle wedstrijden van het seizoen. Deze flitsende start belooft veel goeds voor de rest van het seizoen en heeft de supporters enthousiast gemaakt. Wat opvallend is, is dat in de totaal gespeelde zes wedstrijden in de 2e klasse G maar liefst 33 doelpunten zijn gescoord, wat duidt op een competitie vol actie en doelpunten.

In de eerste helft van de wedstrijd tegen DCS leek het er even op dat Leones moeite had om door de verdediging van hun tegenstander te breken. DCS hield een verdedigende houding aan en liet Leones het spel maken. Hoewel Leones het overwicht had en enkele kleine kansen creƫerde, ontbrak het aan echte dreiging voor het doel. Maar naarmate de wedstrijd vorderde, versnelde Leones het tempo en werden de passes nauwkeuriger. Vlak voor rust begon het team beter in hun spel te komen en dwongen ze de DCS-doelman tot enkele reddingen. Maar het was in de tweede helft dat Leones echt uitblonk, met doelpunten van verschillende spelers, waaronder Jaap Jansen, Cas van der Wal, Laurens van Dreumel, Haitam Chibane en Bram Kooijmans. Hiermee verzekerde Leones zich van een overtuigende overwinning.

De volgende uitdaging voor Leones is een bezoek aan SC Westervoort, dat de afgelopen seizoenen bekend staat om zijn sterke thuisprestaties in de competitie. De wedstrijd in Westervoort begint om 14.00 uur, en het belooft een spannend vervolg te worden op de veelbelovende start van Leones in de 2e klasse G. De supporters kijken reikhalzend uit naar wat dit seizoen nog meer in petto heeft voor hun team.