Brengstation Maasbommel voor groen tuinafval weer open

Foto: Avri

Ook dit jaar kunnen alle inwoners van de gemeente West Maas en Waal hun groen tuinafval naar het Brengstation aan de Den Hoedweg in Maasbommel brengen. Hiervoor hoeven ze niet te betalen. De openingsdata zijn aangepast. De openingstijd is nog steeds van 10.00 tot 15.00 uur op zaterdag.

Nieuwe openingsdata

In 2015 was het Brengstation voor het eerst open. Het is een extra service van Avri. Omdat inwoners in de zomerperiode minder groen tuinafval inleveren, zijn de openingsdata dit jaar aangepast. Ook is er een extra maand toegevoegd aan de openingsperiode. Dus dit jaar is het Brengstation open van zaterdag 6 maart tot en met zaterdag 26 juni en van zaterdag 4 september tot en met zaterdag 27 november. In de maanden juli en augustus kan het groen tuinafval naar de mini-milieustraat Veesteeg of naar de milieustraten van Avri in Tiel, Geldermalsen of Zaltbommel.

De spelregels

Het Brengstation is alleen voor het inleveren groen tuinafval. Inwoners van West Maas en Waal kunnen hier terecht. Het is niet voor groen afval van bedrijven. Die kunnen bij de andere milieustraten terecht. Per keer mag maximaal twee kuub worden gebracht. Nu in tijden van corona is het van belang dat de bezoekers de richtlijnen van het RIVM en de aanwijzingen van het personeel volgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen