Moeke Mooren wint Toerisme Award Rivierenland

Foto: RBT Rivierenland

Familie van Gruijthuijsen van Moeke Mooren en Ben van Oijen van De Tuinen van Appeltern hebben de Toerisme Award Rivierenland 2020 in ontvangst mogen nemen. De award werd postuum uitgereikt aan Jos van Gruijthuijsen.

Regionaal bureau voor Toerisme (RBT) reikt deze prijs uit aan de ondernemers die door het ondernemerschap een positieve bijdrage hebben geleverd aan de promotie van het gehele Rivierenland.

De award werd uitgereikt bij het Streekmarketingevent in Tiel op vrijdag 25 september. Bij de uitreiking van de Toerisme Award werd ook stilgestaan bij het overlijden van Jos van Gruijthuijsen in 2019, de grondlegger van Moeke Mooren.

Op het evenement werden daarnaast de plannen bekendgemaakt om de streken Land van Maas en Waal, Betuwe en Bommelerwaard op de kaart te zetten. Onder andere de nieuwe webshop http://www.streekwebshop.nl/, websites en apps gaan bijdragen aan de promotie van het Land van Maas en Waal. De award-winnaars mochten het eerste officiƫle Appeltern t-shirt in ontvangst nemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen