#WESTMAASENWAALISERVOORJOU laat West Maas en Waalse ondernemers zien!

Foto: West Maas en Waal Nieuws

West Maas en Waal Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#WESTMAASENWAALISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit West Maas en Waal in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in West Maas en Waal!

GroenRijk Beneden Leeuwen

Bij GroenRijk Beneden Leeuwen kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw tuin en huis naar eigen smaak in te richten. Altijd een groot assortiment prachtige tuinplanten en kamerplanten voorradig met wekelijks aanvoer van topkwekers. Of wat dacht u van mooie woonaccessoires en dierenwinkel waar u alles kunt vinden voor uw hond, kat, vogel, vis of knaagdier.

GroenRijk Beneden Leeuwen | Zandstraat 149 | www.groenrijkbenedenleeuwen.nl

Kinderdagverblijf Stip & Stap

Kinderdagverblijf Stip & Stap verwelkomt kinderen van 0 tot 4 jaar voor opvang in een veilige en huiselijke omgeving, waar kinderen zichzelf kunnen zijn en worden gestimuleerd en begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling.

Kinderdagverblijf Stip & Stap | Van Heemstraweg 67 | www.stipenstap.nl

Meubelspuiterij Maas en Waal

Voor al uw spuitwerk van interieur tot keuken. Opknappen, om-kleuren en repareren van meubels en het overspuiten van keukens.

Meubelspuiterij Maas en Waal | Energieweg 19 | www.meubelspuiterijmaasenwaal.nl

Hotel Restaurant ’t Veerhuis in Wamel

Op een unieke plek op de zomerdijk met een adembenemend uitzicht op de Waal, staat Hotel Restaurant ’t Veerhuis. Gastvrouw Merie Flikweert en haar team ontvangen u hartelijk in dit charmante en authentieke veerhuis. Kom binnen voor een kop koffie, schuif aan voor een goede eerlijke maaltijd of geniet van de (nacht)rust. Beleef het ‘Uit- en toch thuisgevoel’.

Hotel Restaurant ’t Veerhuis in Wamel | Veerweg 2 | www.hotelveerhuis.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen