Expositie leden schilderclub Jachthaven WSV de Gouden Ham

Foto: Schilderclub

Sinds 6 januari exposeren de leden van de schilderclub Jachthaven WSV De Gouden Ham hun schilderijen in het gemeentehuis in Beneden-Leeuwen.

De organisator van deze expositie, Trees Borneman, is acht jaar geleden begonnen met lesgeven aan de deelnemers, een gezellig clubje vrouwen. Er worden verschillende technieken gebruikt en de stijlen van de werken zijn erg divers.

Trees vertelt: “Alle deelnemers zijn erg enthousiast, schilderen met enorm veel plezier en zijn de in de loop der jaren allemaal gegroeid. Iedereen probeert het beste uit zichzelf te halen en een mooi schilderij te maken”.

De vrouwen die hun werken tentoonstellen op de expositie:

José van Oosteren, zij schildert allerlei onderwerpen in olieverf

Loes Kuijper

José Heimans, zij schildert graag dieren

Anja van der Linden, zij schildert van alles, van modern tot een stilleven

Yvon Peters

Rian Meeuwsen, zij schildert graag in de stijl van LIZ, het liefst met olieverf

Riet Peperkamp, zij schildert nu ongeveer vijf  jaar en werkt graag met olieverf

Trees Borneman

De exposanten vinden het erg leuk dat verschillende van hun schilderijen geëxposeerd worden in het gemeentehuis, zodat ze kunnen laten zien wat ze de afgelopen jaren hebben geleerd en gemaakt.

OPENINGSTIJDEN

Tot eind maart is de expositie van de leden van de schilderclub Jachthaven WSV de Gouden Ham te zien in het gemeentehuis van West Maas en Waal, Dijkstraat 11 te Beneden-Leeuwen.
Op maandag tussen 8.30 uur – 19.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8.30 uur – 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 uur – 13.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen