Lucida mediation & coaching breidt team uit

Foto: Lucida Mediation & Coaching

Het team van Lucida mediation & coaching telt vanaf 1 december van dit jaar twee nieuwe medewerkers: Trude Feuilletau de Bruyn en Lilian de Groot.

Feuilletau de Bruyn is werkzaam geweest als advocaat en begeleidt al vele jaren als mediator mensen die in een echtscheiding verwikkeld zijn. Zij is ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand, net als haar collega’s Lia Laupman en Monique Bruil. Dit betekent dat cliënten bij haar een toevoeging kunnen aanvragen. Wie hiervoor in aanmerking komt en onder bepaalde inkomens- en vermogensgrenzen blijft, hoeft voor een compleet traject slechts een eigen bijdrage van 53 dan wel 107 euro te betalen.

De Groot is eveneens nieuw. Zij werkt bij Lucida als assistente mediation, houdt waar nodig contact met cliënten en verzorgt de administratieve afhandeling van de sessies.

Het team van Lucida mediation & coaching bestaat verder uit Monique Bruil en uiteraard uit grondlegger en spil van de organisatie, Lia Laupman. Bruil is vijf jaar werkzaam voor Lucida. Laupman richtte de onderneming negentien jaar geleden op, is zeer deskundig en ervaren als mediator op het gebied van familiezaken, maar ook op het terrein van zakelijke kwesties en arbeidsconflicten.

Het epicentrum van Lucida mediation & coaching bevindt zich in Druten, maar ook elders in de omgeving kunnen cliënten voor een afspraak terecht.

Nadere informatie over de diensten van Lucida is te vinden op de website http://www.lucida.nl

 

 

Reacties