Woonmarkt ‘Thuis met het Grootste Gemak’

Foto: CC0

Zaterdag 26 oktober verzorgen ondernemers en (vrijwilligers)-organisaties van 14.00 tot 18.00 uur de vierde editie van de woonmarkt ‘Thuis met het Grootste Gemak’.

In en rond dorpshuis VTC in Wamel komen jong en oud meer te weten over de mogelijkheden om langer gezond, comfortabel en veilig thuis te wonen en leven.

Bijna 25 deelnemers geven informatie en verzorgen presentaties over o.a. huurwoningen, financieel misbruik en een levenstestament. Ook worden er workshops gegeven over valpreventie en het gebruik van de BeweegTuinen in de gemeente West Maas en Waal.

Informeren

De woonmarkt wordt georganiseerd om de inwoners van West Maas en Waal te informeren en zo bewuster te maken van de gevolgen van langer thuis wonen. Het gaat hierbij om persoonlijke voorzieningen zoals ondersteuning en zorg. Maar ook om het gebruik van producten en diensten van bedrijven.

Iedereen wordt bij het VTC ontvangen door leerlingen van het Pax Christi College. In de grote zaal staan allemaal kraampjes klaar. Verder worden er in de verschillende zalen diverse presentaties en workshops gegeven. In de Huiskamer van het VTC kan er kopje koffie worden gedronken waar het duo No Family voor de muzikale omlijsting zorgt.

 

Het volledige programma staat op www.westmaasenwaal.nl/thuismethetgrootstegemak.nl

 

 

Reacties