D’n Dulper verwelkomt Marijke Lamers

Foto: Lonneke Reuser

Maandag 1 juli was het grote moment aangebroken voor Marijke Lamers. Zij mag zich vanaf nu de nieuwe beheerder noemen van Kulturhus D’n Dulper in Boven-Leeuwen. Ze heeft het stokje overgenomen van haar ‘ leermeester’ Willy Erkelens en zijn vrouw Petra.

Nadat de sleuteloverdracht was voltooid, vond onder belangstelling van genodigden de grote ‘ heropening’  plaats. Dorpsgenoten konden deze dag kennismaken met Marijke, die vol enthousiasme begint aan haar nieuwe uitdaging. Voor velen is Marijke geen onbekend gezicht in D’n Dulper, omdat zij al vaak achter de bar te vinden was van het Kulturhus. Het was een warm welkom voor Marijke.
Naast het actieve verenigingsleven, denk aan muziek, sport, en andere ontspanningsactiviteiten, is D’n Dulper de uitstekende gelegenheid om te vergaderen en koffietafels te geven, maar natuurlijk ook voor feesten, partijen of om gewoon te genieten van een borreltje of een kopje koffie in het gezellige Grand-café of bij mooi weer op het terras.
Deze veelzijdige accommodatie en ontmoetingsplek in de dorpskern van Boven-Leeuwen is een bezoekje waard, Marijke en haar team heten u van harte welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen