Play-offs Eredivisie Heren: 15 & 16 juni 2019 in Nieuwerkerk

Foto: CC0

Lewabo Huisman Groep, Life & Finance Spijkenisse, Suthwalda Sportverlichting.com en Nieuwerkerk maken samen uit wie zich tot landskampioen van de Eredivisie Heren mag kronen, de hoogste klasse van de competitie in het herentennis. De top vier van de reguliere competitie heeft zich geplaatst voor de play-offs, zaterdag 15 en zondag 16 juni bij regerend landskampioen T.C. Nieuwerkerk in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Loting

Op zaterdag 15 juni worden de halve finales gespeeld. De loting hiervoor heeft inmiddels plaatsgevonden. De eerste halve finale gaat tussen Lewabo Huisman Groep en Nieuwerkerk. Een kopie van de finale van vorig jaar. In de tweede halve finale strijden Suthwalda Sportverlichting.com en Life & Finance Spijkenisse voor een plek in de finale, die op zondag 16 juni wordt gespeeld tussen de winnaars van de twee halve finales.

Programma play-offs

Het play-offs weekend start op T.C. Nieuwerkerk om 9.30 met een clinic van Jacco Eltingh voor de jeugd. Vervolgens zal Jacco rond 11.30 de teams voorstellen, waarna om 12.00 de wedstrijden beginnen. Ook op zondag starten de wedstrijden om 12.00. De toegang is gratis.

Reacties