Pleinpopzege voor AVIOS/DBV

Het weekend in Alphen stond in het teken van pleinpop. De uitwedstrijd tegen Overasseltse Boys was daarom vervroegd naar 13.00 uur zodat er daarna gelijk weer aangesloten kon worden in de tent op het plein in Alphen.

De gastheren stonden op de tweede plek met zowel een punt als een wedstrijd meer dan AVIOS/DBV, een belangrijke wedstrijd dus.
In de eerste helft lag het initiatief bij de thuisclub, die ook kansen krijgt, maar de inzetten gaan voorlangs en Dide staat traditiegetrouw in de weg. Ook AVIOS/DBV krijgt mogelijkheden, Daan verschijnt twee keer in kansrijke positie maar scoort niet. In de veertigste minuut stuurt Harm met een mooie pass Daan weg en die schiet de 0-1 binnen. Avios/DBV weet de voorsprong niet vast te houden, in de blessuretijd van de eerste helft scoort de thuisclub de 1-1.
In de rust is er vertrouwen, de thuisclub is zeker niet onklopbaar. AVIOS/DBV neemt na rust meer initiatief. Een tweetal voorzetten wordt van dichtbij net naast getikt. Ook de thuisclub blijft spelen voor de winst en zo ontstaat er een leuke en spannende tweede helft. Als zo’n beetje iedereen zich neer lijkt te leggen bij een gelijkspel pakt AVIOS/DBV alsnog de volle winst. Een prima steekpass van Ties is wel aan topscoorder Daan besteed. Hij maakt de 1-2. Drie hele belangrijke punten voor AVIOS/DBV met Pleinpop!
Komende zondag komt het lastige SVO op bezoek in Alphen, aanvang 14.30 uur. De steun van de trouwe supporters is weer meer dan welkom!!

(Verslag: Avios/DBV)