Koninklijke onderscheiding voor Riet Maas- van Gelder

Foto: René Theunissen

Loco-burgemeester Bert van Swam mocht een koninklijke onderscheiding uitreiken aan mevrouw Riet Maas- van Gelder. Ze ontving de onderscheiding in het voormalige politiebureau in Beneden-Leeuwen.

 

Riet is 76 en bestuurslid (van 1997-1999) en penningmeester (1999 – heden) van de Seniorenvereniging 50+ Beneden-Leeuwen (600 leden).
Naast haar bestuurlijke taken is ze betrokken bij de organisatie en begeleiding van activiteiten (20 uur per week). Buiten alle financiële werkzaamheden zorgt ze voor koffie met wat lekkers tijdens de vergaderingen. Namens het bestuur is ze vaak aanwezig bij diverse gelegenheden. Ze bezoekt leden die ziek zijn en/of bij verdrietige momenten. Ze begeleidt de handwerkgroepjes en koersbal. Ze verzorgt mede de kerstvieringen en niet te vergeten de kunstgroep. Riet zorgt voor de prijzen bij de bingomiddagen, borduurt en haakt voor Samenloop voor hoop en is collectant voor verschillende goede doelen.

Vanwege haar grote verdiensten voor de samenleving is mevrouw Riet Maas-van Gelder benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

FOTO: René Theunissen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen