Museum Tweestromenland komend weekend open

Foto: CC0

Museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen is sinds 1 februari gesloten omdat het zich met de huidige subsidie financieel niet kan redden. Het bestuur werkt aan een doorstart, want 150 jaar cultuurhistorie wil het niet zomaar laten verdwijnen uit het Land van Maas en Waal.

Die doorstart moet omstreeks juni zijn beslag krijgen. Het bestuur heeft besloten alle bedrijven in het gebied en alle fondsen aan te schrijven om aanvullende financiĆ«le middelen te verkrijgen. De komende maanden willen de museumbestuurders een actie gaan houden onder alle bewoners van het Land van Maas en Waal om vrienden te werven voor een minimumbedrag van vijftien euro per jaar. Ook alle bedrijven worden benaderd om lid te worden van onze businessclub voor minimaal honderd euro per jaar. Aanmelden kan al, via [email protected]

Zaterdag 9 en zondag 10 maart is het museum open, om te voorkomen dat het uit de aandacht verdwijnt. Wie het museum bezoekt en zich aanmeldt als vriend van Museum Tweestromenland, mag gratis naar binnen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen