Verkiezing mooiste hond van Nederland

Foto: CC0

De verkiezing mooiste hond van Nederland is al bezig, maar baasjes kunnen Fikkie of Wodan nog aanmelden.

Tot en met 12 maart 2019 kan iedereen via http://www.mooistehond.nl stemmen op zijn of haar mooiste hond. Je mag maximaal 1 keer per e-mailadres een stem uitbrengen.

Gemeente, provincie en landelijke winnaars

De mooiste honden maken kans op de gemeente- of provincietitel op basis van de meeste stemmen. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury. Let op: indien je ervoor zorgt dat interactie tussen hond en baas te zien is op de door jouw ingezonden foto én dat de hond geheel in beeld is, krijg je tijdens de landelijke finale extra bonuspunten van de jury.

Tussenstand

De eerste tussenstand wordt op dinsdag 19 februari bekend gemaakt.

Award-uitreiking

De verkiezing van de Mooiste Hond 2019 wordt tijdens Animal Event in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek op zondag 5 mei afgesloten met een spannende finale. Alle gemeentelijke winnaars kunnen tijdens Animal Event op 3, 4 en 5 mei hun certificaat ophalen in de stand van Farm Food, ze ontvangen één gratis toegangskaart voor het evenement. Alle provinciewinnaars ontvangen twee tickets en worden uitgenodigd voor de spannende finale tijdens Animal Event op zondag 5 mei. Honden die bij de provinciale verkiezing als tweede zijn geëindigd worden uitgenodigd voor de voorronde op zondag 5 mei. De winnaar van de voorronde krijgt een wildcard voor de finale. De voorronde en finale op zondag 5 mei worden beoordeeld door een deskundige jury.

De verkiezing ‘Mooiste hond van Nederland’ wordt mede mogelijk gemaakt door Farm Food Hondenvoeding en Animal Event, en is naar idee van Pronk’s Dogshop.

Onder de stemmers worden 10 sets van 2 VIP-kaarten  voor het Animal Event verloot.

Reacties