Sjors Sportief / Creatief is gelanceerd!

Foto: Bert de Haas

De gemeente vindt het belangrijk dat ieder kind zijn of haar sportieve en creatieve talenten kan ontwikkelen. Daarom hebben de gemeenten West Maas en Waal en Druten bij Actief Maas en Waal Sjors Sportief / Creatief ingekocht. Organisaties kunnen in een boekje en op een website kennismakingsactiviteiten aanbieden. De kinderen kunnen hier gratis of goedkoop aan mee doen. Ook voor kinderen met een handicap zijn er veel mogelijkheden.

Dansles van mascotte Sjors

Op woensdag 6 februari hebben de gemeentes en Actief Maas en Waal Sjors Sportief / Creatief gelanceerd op de Gravin van Rechterenschool in Appeltern. Tijdens de opening van Actief Maas en Waal kwam onder luid gejuich mascotte Sjors binnen. Sjors was persoonlijk gekomen om de kinderen dansles te geven. Daarna reikte wethouder Ton de Vree de eerste boekjes uit aan Fleur, Imke, Nienke en Rens. Zij maakten de mooiste tekening van hun school. Hugo van basisschool de Laak maakte de tekening voor op de kaft van het boekje. Als afsluiting kregen alle kinderen een high five van Sjors.

Meer informatie over Sjors Sportief / Creatief?

Kijk dan op de website www.sjorssportief.nl of www.sjorscreatief.nl. Biedt u of uw vereniging sportieve of culturele activiteiten aan? En heeft u een leuk kennismakingsaanbod? Neem dan voor de voorwaarden en werkwijze contact op met Actief Maas en Waal ([email protected]). Uw aanbod kan het hele jaar door op de website worden geplaatst.

 

FOTO: Bert de Haas

Reacties