Onky Donky zet haar deuren open voor verwijzende organisaties

Foto: CC0

In Nederland groeit nog 1 op de 9 kinderen op in armoede, er zijn 100.000 multiprobleem- gezinnen en we tellen 75.000 kinderen met een lichamelijk en/ of verstandelijke beperking. Onky Donky vindt dat alles begint bij het kind. Ook kinderen die in een zorgelijke situatie verkeren en in hun kind-zijn worden beperkt verdienen tenminste een moment waarop zij even hun gedachten kunnen verzetten en een onvergetelijke dag kunnen beleven.

Onky Donky wil kinderen in de leeftijd van 3-12 jaar in een zorgelijke situatie een geheel verzorgde onvergetelijke Onky Donky Dag bieden. Dit zijn kinderen die langdurig ziek zijn, kinderen met een verstandelijke dan wel lichamelijke beperking of kinderen die onder de armoedegrens leven.
Via organisaties zoals bijvoorbeeld: het Ronald McDonaldhuis, Entrea, Stichting Downsyndroom Amersfoort, Stichting Jeugdreuma, Stichting Zeldzame Ziekten fonds, Stichting Heartbeat, Stichting Leergeld en nog veel meer organisaties, worden kinderen, voor wie het niet vanzelfsprekend is, uitgenodigd voor een Onky Donky Dag.
Werkt uw organisatie ook met kinderen in de leeftijd van 3-12 jaar in een zorgelijke situatie? Kom dan langs op donderdag 1 november van 08:00-10:00 uur in het Onky Donky Huis, gelegen in Ouwehands Dierenpark te Rhenen (De toegang tot ons huis is
gelegen aan de parkeerplaats P2, sportpark Candia/Wereldpaleis). Aansluitend is er gelegenheid voor een rondleiding in Ouwehands Dierenpark.
Aanmelden kan per e-mail: [email protected]. Bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar wel geïnteresseerd? Laat het de stichting dan weten, zij gaat graag met u op een ander moment in gesprek!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen