Derde kerstverhalenwandeling in Dreumel

Foto: De Verhaalderij

Voor het derde jaar op rij houdt De Verhaalderij uit Veldhoven een kerstverhalenwandeling in Dreumel. Op dinsdagavond 18 december nemen Lisette Oosterbosch en Judith Gerritsen hun publiek mee op een sfeervolle tocht door het dorp. Onderweg houden de ervaren vertellers vijf keer halt om uiteenlopende kerstverhalen te vertellen, zodat iedereen in de stemming komt voor Kerstmis.

9 Jaar en ouder

Zoals gebruikelijk is de kerstverhalenwandeling geschikt voor iedereen van 9 jaar en ouder. Voor hen hebben de vertellers weer nieuwe verhalen uitgezocht, zodat er dit keer bijvoorbeeld een hedendaags verhaal aan bod komt, een sprookje en een verhaal met een historisch tintje. De deelnemers luisteren niet alleen, maar worden deze editie beslist ook gevraagd om actief mee te doen.

Warme kleding

De uitgestippelde tocht is ongeveer 2,5 kilometer lang, maar de wandeling duurt in totaal ruim anderhalf uur. Daarom wordt warme kleding en schoeisel van harte aanbevolen en eventueel een fleecedekentje. Bovendien kunnen deelnemers desgewenst een opklapbaar krukje meenemen, om in alle rust te kunnen zitten tijdens de vertellingen.

Aanmelden

Wie wil meelopen, kan zich tot 10 december inschrijven via de agenda op de website: www.verhaalderij.nl of zich telefonisch aanmelden via 06-28083318. Deelname aan de kerstverhalenwandeling kost in de voorverkoop 10 euro per persoon, inclusief een winters drankje en een attentie na afloop. Er is plaats voor maximaal veertig deelnemers. Zij verzamelen zich om 19.15 uur op de Wilhelminastraat 44, waarna de kerstverhalenwandeling uiterlijk om 19.30 uur begint.
Mocht de datum in Dreumel niet schikken, dan kunnen liefhebbers overigens nog kiezen voor de kerstverhalenwandeling op woensdag 19 of zondag 23 december in Veldhoven of voor de editie op zaterdag 22 december in Ospel. Meer informatie over deze wandelingen in Brabant en Limburg staat in de agenda op de website van De Verhaalderij.

 

 

Fotobijschrift: Vertellers Lisette Oosterbosch (l) en Judith Gerritsen bereiden zich voor op de derde kerstverhalenwandeling in Dreumel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen