Marijke Lamers wordt nieuwe beheerder D’n Dulper

Foto: Bestuur D'n Dulper

Kulturhus D’n Dulper in Boven-Leeuwen krijgt een nieuwe pachter/beheerder. Met ingang van 1 juli 2019 neemt Marijke Lamers het stokje over van Willy en Petra Erkelens.

Marijke is geen onbekende voor vele inwoners, omdat ze regelmatig achter de bar of in de zaal van het Kulturhus te vinden is. Inmiddels heeft ze haar horeca- en managementopleiding afgerond, diverse ervaringen opgedaan en is ze klaar voor een nieuwe uitdaging. Ze heeft veel zin om aan de slag te gaan in haar nieuwe functie. Het bestuur kijkt uit naar de samenwerking met Marijke.
Toen Willy en Petra Erkelens begin van dit jaar bekend maakten na 10 jaar te willen stoppen met het beheer van D’n Dulper, is het bestuur op zoek gegaan naar een nieuwe pachter. Het bestuur was unaniem over de beslissing om Marijke tot nieuwe beheerder te kiezen. “Ze is een jonge, gedreven, zelfstandige en enthousiaste dame met veel capaciteiten binnen de branche. We vertrouwen erop dat Marijke haar beheerderstaak goed zal vervullen.” aldus het bestuur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen