Zaterdag 13 oktober voorverkoop voorstellingen Durvuttis

Foto: Durvuttis

Toneelvereniging Durvuttis uit Dreumel werkt aan de laatste details van haar nieuwe stuk. Zaterdag 13 oktober is er van 12.00 tot 14.00 uur een early bird voorverkoop in ’t Centrum in Dreumel.

Het toneelstuk heet Een bittere pil. Het is een doldwaze komedie, geschreven door Antoon Hol.
In deze komedie draait het allemaal om de huisartsenpraktijk van Edward Bovenhaar. Door geldproblemen is de verbouwing van de nieuwe praktijkruimte stilgelegd en worden de meest wereldvreemde patiënten in de woonkeuken ontvangen, hét domein van van de bemoeizuchtige huishoudster.
Dus werk aan de winkel en zorgen voor extra inkomsten! Maar ja….op wat voor manier? De raarste ‘praktijken’ passeren de revue:
Het uitschrijven van recepten voor winstgevende pilletjes, het onverwachte bezoekje van een tante uit Australië, patiënten die een ontzettend ‘hoge nood’ hebben (op allerlei vlakken) en het brouwen van een liefdesdrankje waar iedereen van ‘smult’ zorgen voor hallucinerende en absurdistische taferelen.

Wordt het eind goed, al goed? Om dat te ontdekken, moet je komen kijken naar 1 van de 4 voorstellingen: vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober, vrijdag 2 en zaterdag 3 november. Locatie:  ’t Centrum, Dreumel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen