Nationale Sportweek: sportproeverij voor de jeugd in Maas en Waal

Foto: CC0

Dit jaar is er weer een Nationale Sportweek, van 15 t/m 29 september. Actief Maas en Waal organiseert in samenwerking met een aantal sportverenigingen tijdens deze Nationale Sportweek een Sportproeverij. Die is  op woensdag 26 september van 14.30 tot 16.30 uur.

De Sportproeverij is op twee locaties: Voor West Maas en Waal in MFA de Rosmolen te Beneden-Leeuwen en voor Druten in Sporthal de Heuvel te Druten. In West Maas en Waal doen voetbalvereniging Leones, turnvereniging Fortis, volleybalvereniging Isala’77, tafeltennisvereniging Tik Hard en Kickboksschool Hux Sport mee. In Druten verlenen voetbalclub DIO’30, turn- en dansvereniging Druturnia, volleybalvereniging Boemerang Komeet, Kickboxing Druten en Badmintonclub Druten medewerking.

 

Meedoen?

Per locatie kunnen er maximaal 80 kinderen (basisschool groep 3 t/m 8) deelnemen. Deelname is geheel gratis!! Vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur kennismaken met verschillende sporten. Schrijf je snel in! Aanmelden t/m 23 sept! www.actiefmaasenwaal.nl/sportproeverij

Reacties