SamenLoop voor Hoop: 50.143,85 euro!

Foto: Jan Hermens

De SamenLoop voor Hoop Beneden-Leeuwen 2018 heeft maar liefst 50.143,85 euro opgebracht. Een geweldig bedrag voor KWF Kankerbestrijding. De Kinderloop leverde 10.268,75 euro op, meer dan 20% van het totaalbedrag.

Natuurlijk, geld bijeenbrengen voor KWF Kankerbestrijding, daar is het om begonnen. Maar de SamenLoop voor Hoop is veel meer dan harde euro’s. Het is saamhorigheid, emotie, doorzettingsvermogen, gezelligheid, hier een lach, daar een traan. Iedereen die meeloopt, kent wel iemand met kanker,is zelf ziek of heeft een dierbare aan kanker verloren. Verhalen te over dus. En de boodschappen op de kaarsenzakjes zijn vaak ontroerend mooi. Ze komen uit het hart.

Samen, dat woord zegt alles. Want de teams doen het samen, de vrijwilligers verzetten samen bergen werk, de artiesten, verenigingen, mensen achter de kraampjes, samen doen ze er alles aan om het evenement te laten slagen. Dat is gelukt. Er is een groot bedrag bijeengebracht voor KWF, er is gelachen, er zijn tranen weggepinkt, er zijn herinneringen geboren. Hulde aan de organisatie en alle deelnemers!

Hieronder een aantal foto’s.

 

 

 

Reacties