Avios/DBV verliest eerste bekerwedstrijd

De kop is eraf. Avios/DBV 1 heeft de eerste bekerwedstrijd van het seizoen 2018/2019 gespeeld en nipt verloren. SCD’33 wist in Deest eenmaal het net te vinden. Die treffer bleek voldoende voor de zege.

Een piepjong Avios/DBV begon prima aan de wedstrijd, het elftal voetbalde de eerste 25 minuten heel behoorlijk. Alleen, de spelers creëerden nauwelijks kansen. Jesper schoot  een keer over en in de tweede helft dwong Daan de keeper van SCD tot een redding.
In de tweede helft voetbalden beide ploegen minder sterk. Desalniettemin viel het enige doelpunt na rust. In de 87e minuut wist SCD’33 de bal in het net te werken. Daarmee was de wedstrijd beslist.

Avios/DBV 1 speelt de volgende bekerwedstrijd op 9 september om half 3 in Maasbommel tegen SDOO dat met 0-4 van Ewijk verloor.