Fototentoonstelling Hans Barten en Ger Loeffen in Museum Tweestromenland

Foto: CC0

In Museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen is sinds 13 juli een digitale fototentoonstelling met werken van de fotografen Hans Barten en Ger Loeffen te zien. De expositie is te bezichtigen tot 17 september.

De tentoonstelling heeft als thema: het Land van Maas en Waal. Beide fotografen zijn afkomstig uit de streek en hebben in Maas en Waal tal van fraaie beelden gemaakt. In 50 digitale foto’s laten Hans Barten en Ger Loeffen de schoonheid zien van het Land van Maas en Waal en het Rijk van Nijmegen.

Het museum nodigt de bezoeker wordt uit om de beelden op zich in te laten werken om vervolgens, thuisgekomen, zijn of haar impressie van de tentoonstelling en van het Land van Maas en Waal te beschrijven in een essay van circa 400 woorden. Een gedicht mag ook. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen en kiest daaruit de beste. De winnende inzender ontvangt een fototoestel als beloning. Zijn of haar inzending wordt afgedrukt en een jaar lang opgehangen in het museum.

Kinderen worden uitgenodigd om zelf een foto van het Land van Maas en Waal te maken en die op te sturen. De mooiste foto wordt ook beloond met een fototoestel.

De tentoonstelling is gedurende de zomermaanden te zien op woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag tussen 13.30 uur en 17.00 uur.

Voor deze tentoonstelling geldt een toeslag van één euro op de normale toegangsprijs.
De entreeprijs voor volwassenen is dus 6 euro.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen