Zen met een knipoog

Foto: CC0

Bewustwording en spiritualiteit zijn woorden die je tegenwoordig overal tegenkomt. Al snel wordt de link gelegd naar zweverig en spiri-wiri. In onze beleving heeft spiritualiteit niets te maken met zweverig maar juist afdalen naar aarde in plaats van opstijgen naar de hemel. Vanuit je hoofd, via je hart, naar je bekken. Vanuit de alledaagse drukte naar de stilte. In de stilte kan je je werkelijke innerlijke stem horen.

Bewustwording van wie je bent, wat je wilt en wat je doel hier op aarde is, om te gaan leven vanuit je hart. Dat is waar we als sjamanistisch centrum voor staan. Chanté Peta is afkomstig uit de taal van de Lakota indianen. Chanté betekent vrij vertaald hart en Peta betekent vuur, samengevoegd wordt dit Harte-vuur oftewel passie.

Jolanda Wiezer: “Om belangstellenden kennis te laten maken met de mogelijkheden binnen het centrum en met de workshops die we geven, houden we op 8 juli een dagje in de Uiterwaarden nabij Beneden-Leeuwen. Je bent van harte welkom op deze dag om je te verbinden met je eigen kern. De dag wordt in samenwerking met Anne Verkleij georganiseerd en we bieden een greep aan uit de workshops die binnen het sjamanistisch centrum worden gegeven. Bijdrage voor deze dag is geheel vrijwillig, echter niet vrijblijvend. We laten dit afhankelijk zijn van jouw budget.” Aanmelden kan via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen