Zomerdeal en kinderstrippenkaart bij Training & Zo

Foto: CC0

Sluit een Zomerdeal bij Training & Zo in Beneden-Leeuwen en train in de maanden juni, juli en augustus onbeperkt voor slechts 99 euro!

 

Wilma Raaijmakers van Training & Zo: “In onze trainingslocatie kun je zelfstandig aan de slag en/ of onbeperkt mee doen met onze groepsactiviteiten. Ook in de zomer staan er allerlei groepstrainingen in ons rooster, inclusief onze Training & Zo bootcamp!
En wil je weten hoe je ervoor staat qua conditie, fitheid en gezondheid? Dat kan! Gratis een algemene check, een fittest en een zomerfitness-schema zitten bij onze zomerdeal inbegrepen!

Kinderstrippenkaart bij Training & Zo

“Wij bieden exclusief voor onze bestaande leden een kinderstrippenkaart die geldig is in de maanden juni, juli en augustus. De kosten bedragen 40 euro voor 10 strippen. Met die kaart kunnen kinderen tot en met 11 jaar meedoen met groepsactiviteiten en/of fitness, natuurlijk altijd onder begeleiding van een ouder/verzorger.

1, 2 of 3 kinderen uit hetzelfde gezin mogen op 1 kaart. De kinderen kunnen meedoen met bijvoorbeeld een ClubPower, Spinning, Sh’Bam les. Uiteraard houden we rekening met zijn of haar leeftijd, lichaamsbouw, lengte enz.

Voor kinderen hebben we speciale fitnessschema’s. Onze fitnesscoach legt het schema uit, samen met ouder of verzorger. Samen trainen op een verantwoorde manier! Men hoeft niet bang te zijn dat de kinderen aan krachttraining gaan doen. Het team van Training & Zo weet precies wat kan en wat absoluut niet kan.

Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen!

Training & Zo
Rozenstraat 20
6658 WX Beneden-Leeuwen
0412-503644
[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen