Rabobank Maas en Waal gaat samen met Rabobank Oost Betuwe

Foto: Rabobank

De ledenraden van de Rabobank Maas en Waal en Rabobank Oost Betuwe hebben 17 april ingestemd met de samenvoeging van beide banken. De twee banken gaan als gevolg van dit besluit met ingang van 1 mei 2018 samen verder onder de naam Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe.

Volgens de Rabobank passen de banken in Maas en Waal en Oost Betuwe goed bij elkaar. De gebieden hebben veel overeenkomsten zoals woonkernen met een sterk sociaal karakter en een vergelijkbaar ondernemersklimaat. De samengevoegde Rabobanken blijven met sponsoring hun steentje bijdragen aan regionale initiatieven. Paul Brouwer wordt directievoorzitter van Rabobank Maas en Waal- Oost Betuwe, Arjan Kruisselbrink wordt directeur Bedrijven.

Veranderingen

In de praktijk verandert er voor cliënten uit Maas en Waal niet zo veel. Zij kunnen voor hun bankzaken en een adviesgesprek gewoon terecht op de vertrouwde kantoren in Druten (Van Heemstraweg 58) en Beneden-Leeuwen (Zandstraat 113). De actuele openingstijden zijn op de website van de Rabobank te vinden. De samenvoeging betekent wel dat een aantal contactgegevens verandert. Omdat de administratieve verwerking van de samenvoeging wat meer tijd vraagt, is de Rabobank Maas en Waal- Oost Betuwe vanaf 18 mei 2018 op de volgende wijze te bereiken:

Particuliere bankzaken:

telefoonnummer (ongewijzigd): 0487 – 58 02 00
mailadres (nieuw): [email protected]
Zakelijke bankzaken:

telefoonnummer (ongewijzigd): 0487 – 58 02 99
mailadres (nieuw): [email protected]
Postadres:
Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe, Postbus 185, 6660 AD ELST (Gld.)

Website:
www.rabobank.nl/mwob

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen