Winnaars fotowedstrijd gemeentegids bekend

Foto: Toon van Zon

De winnaars van de fotowedstrijd voor de gemeentegids van West Maas en Waal zijn bekend. De eerste prijs is voor Toon van Zon uit Dreumel. Erico Schiks uit Beneden-Leeuwen heeft de tweede prijs gewonnen. Nummer drie is Chris Veenendaal uit Alphen.

De winnende foto’s krijgen een plek op de voorkant van de nieuwe gemeentegids. Het thema was Actief in West Maas en Waal. De gemeente ontving 41 foto’s. Een vijfkoppige jury heeft die beoordeeld. De nummer een wint een waardebon van 75 euro, nummer twee krijgt een bon van 50 euro en de nummer drie wint een waardebon van 25 euro. Akse Media, de uitgever van de gemeentegids, stelt dit geld beschikbaar.

 

 

Eerste prijs Toon van Zon uit Dreumel
De foto is genomen vanaf de prins Willem Alexanderbrug.
Oordeel jury: een sfeervolle foto. Een tafereel zoals dit vaak te zien is in de zomer. Mensen actief op de dijk.

 

 

Tweede prijs Erico Schiks uit Beneden-Leeuwen
Op de foto staan wielrenners die meedoen aan de wielerwedstrijd van Dijkensport.nl in Beneden-Leeuwen
Oordeel jury: een kwalitatief uitstekende foto. Een prachtig evenement dat actief in beeld is gebracht. Met zeer herkenbaar de prins Willem Alexanderbrug.

 

 

Derde prijs Chris Veenendaal uit Alphen
Op de foto staan de voetbalmini’s van Aquila-Avios.
Oordeel jury: een kleurrijke foto waarop de jongste jeugd actief bezig is. Herkenbaar op de achtergrond de kerk in Dreumel.

 

 

Alle prijswinnaars hebben hun foto en een cadeaubon gekregen. De nieuwe gemeentegids ligt voor de zomer bij al onze inwoners in de brievenbus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen