Inloopmoment project Meanderende Maas

Foto: CC0

Inwoners van West Maas en Waal die informatie zoeken of hun zorgen willen delen over het project Meanderende Maas, zijn welkom tijdens de inloopmomenten op 21 maart en 11 april.

De inloop is beide keren bij Moeke Mooren in Appeltern en duurt van 11.00 – 13.00 uur.

Ruimte voor de Maas

De projectorganisatie Meanderende Maas gaat de dijk tussen Ravenstein en Lith verbeteren, de Maas meer ruimte geven en het gebied ontwikkelen. Het project richt zich op beide kanten van de Maas, tussen de A50 en de sluis bij Lith. De noodzaak om maatregelen aan de dijk en de rivier te treffen, biedt tegelijkertijd kansen voor het projectgebied: kansen voor natuur, recreatie, cultuurhistorie, leefomgeving en economie.

Wij komen naar u toe

De omgevingsmanagers Anne Zaadnoordijk, Paul Dano en Tim Smit gaan graag met bewoners in gesprek om hun vragen te beantwoorden. Om te horen waar zorgen over zijn, of juist wensen en goede ideeën. Zie voor meer informatie ook www.meanderendemaas.nl

Denk mee

Heeft u een goed idee dat past bij het project Meanderende Maas? Bijvoorbeeld een suggestie voor het versterken van de dijk tussen Ravenstein en Lith? Of een initiatief om het gebied aantrekkelijker te maken? We horen het graag van u! U kunt uw idee bespreken tijdens de inloopmomenten. Of u kunt het indienen via de website, op de pagina ‘Denk mee’.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Meanderende Maas? Via de site kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Dan ontvangt u 4 tot 6 keer per jaar de digitale nieuwsbrief met nieuws over het project. U kunt het project ook volgen via Twitter, Facebook en Instagram via @MeanderendeMaas.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen