College bezoekt Jachtwerf Woudenberg

Foto: Gemeente West Maas en Waal

Ongeveer één keer per maand bezoekt het college van burgemeester en wethouders van West Maas en Waal bedrijven in de gemeente. Zij doet dit op eigen initiatief of op uitnodiging, om zo de onderlinge relatie met het bedrijfsleven te versterken. Deze keer stond een bezoek aan Jachtwerf Woudenberg in Beneden-Leeuwen op de agenda.

Op de jachtwerf vinden reparaties van voet- en veerponten plaats. Er wordt ook gebouwd aan nieuwe boten, allemaal specifiek naar de wensen van de klant.

Generatie op generatie

In 1970 begon opa Arie Woudenberg samen met zijn jongste zoon Joop de werf in Beneden-Leeuwen. Sinds enkele jaren heeft Joop Woudenberg de werf overgenomen, maar nog altijd leeft de visie van opa Arie voort in het bedrijf. Het talent voor het vak heeft opa Arie niet alleen doorgegeven aan zijn zoon Joop maar ook aan zijn kleinzoon Jesper, die samen met zijn zus Dymphie eveneens in het bedrijf werkt. Broer en zus hebben bovendien een eigen bedrijf opgezet: Lumber & Steel. Zij ontwerpen en maken lifestylemeubels en accessoires van hout in combinatie met staal. Jachtwerf Woudenberg is een echt familiebedrijf met passie voor vakmanschap, een bedrijf om trots op te zijn!

Bezoek ontvangen?

Wanneer ondernemers belangstelling hebben voor een bezoek aan hun bedrijf, kunnen zij contact opnemen met bedrijfscontactfunctionaris J. (Jaimy) Hattu via T (0487) 599 549 of
E [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen