VTC Wamel ontvangt 9000 euro van Oranje Fonds

Foto: CC0

Het Vrijetijds Centrum Wamel (VTC) krijgt een bijdrage van maximaal 9000 euro van het Oranje Fonds. Dit geld dient om de voorzieningen voor beeld, licht en geluid in het VTC te vernieuwen.

Het dorpshuis is in 1974 opgericht en gestart met tal van activiteiten. Indertijd zijn geluidsvoorzieningen, licht en toneelverlichting aangebracht. De verenigingen die gebruik maken van het Vrijetijds Centru, benutten deze faciliteiten veelvuldig.

Vernieuwing

Het bestuur van het VTC is zeer blij met de bijdrage van 9000 euro in de totale kosten en heeft daarom besloten tot gehele vernieuwing van geluid, licht en toneelverlichting in het dorpshuis. Het is belangrijk de leefbaarheid in de Wamelse gemeenschap in stand te houden en een goed geoutilleerd dorpshuis draagt daaraan bij.

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar ondersteunde het met 31 miljoen euro zo’n 9.300 initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn,begrip krijgen voor elkaar en inzetten voor een ander. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, de Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen